https://fontovi.net

:: Uvjeti Korištenja

Korištenjem ove stranice i skidanjem besplatnih fontova, slažete se da prihvaćate, da ste pročitali i složili se s našim uvjetima i odredbama. Zadržavamo pravo na izmjenu ovih uvjeta s vremena na vrijeme, a o istima će te biti obavješteni putem web stranice ili e-maila.

: : : Odricanje od odgovornosti

Ovo odricanje je pravni ugovor između vas i ove stranice. Preuzimanjem fontova s naših stranica i koristeći ih, slažete se da ste pročitali i shvatili da font ima autorska prava te da ono pripada isključivo dizajneru fonta tj. osobi koja je vlasnik proizvoda. U slučajevima gdje nema autorskih prava, morate pretpostaviti da je font vjerojatno zaštićen autorskim pravima. Korištenje fontova je isključivo na vlastitu odgovornost. Mi ne snosimo nikakvu odgovornost, a nismo ni odgovorni za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem fontova, bilo da se radi o indirektnom slučaju, ili slučajnom posljedičnom štetom (uključujući i sve slično). Prema našim saznanjima, svi fontovi dostupni na ovim stranicama su besplatni za distribuciju. Ukoliko naiđete na font koji nije, molimo da nas kontaktirate tako da se može odmah izbrisati.

: : : Izjava o privatnosti

Vaša privatnost je važan dio našeg odnosa s vama. Zaštita vaše privatnosti je samo jedan dio naše misije kako bi vam omogućili sigurno korištenje našega web sadržaja. Kada nam pošaljete e-mail, vaši podaci će ostati u tajnosti. Postovi napravljeni u našem forumu su otvoreni za javno gledanje pa vas molimo da ne ostavljate nikakave osobne informacije.

U tom slučaju, mi ne snosimo nikakvu odgovornost za takve akcije, već je to isključivo vaša odgovornost.

Mi, nikada nećemo dijeliti, iznajmiti ili zamijeniti bilo koji od vaših podataka s trećim stranama. Kada posjetite našu web stranicu, mi skupljamo neke tehničke informacije koje se odnose na računalo i način na koji se pristupa našim stranicama te sadržaj informacija kao što su Internet Protokol (IP) adresa vašeg računala, koji operativni sustav koristi vaše računalo, koji browser (npr., Chrome, Firefox, Explorer, Netscape ili drugi) koristi vaše računalo, koji je vaš davatelj Internetskih usluga, Uniform Resource Locator ('URL') na web stranice s koje ste upravo došli i URL na koji idete i određena mjerenja, kao što je vrijeme trajanja tj. koliko dugo koristite našu web stranicu. Ove opće informacije mogu se koristiti kako bi nam pomogli da bolje razumijemo kako i koliko je naš site pregledan i kako se koristi. Mi možemo podijeliti neke općenite informacije o našim stranicama s našim poslovnim partnerima i opće javnosti. Na primjer, možemo podijeliti informacije o dnevnom broju jedinstvenih korisnika na našim stranicama s potencijalnim partnerima kao što su neke od oglašivačkih komapanija, a sve u svrhu reklamne mogućnosti isključivo portala Fontovi.NET